2012-05-30

2012-05-30 @ 19:53:23
Hej. Igår testade jag thaimassage. Det var läskigt. Men ändå troligtvis behövligt för min gamla kropp.

Och idag gav jag mig ut och tog den första rundan trimkontroller. Optimistiskt nog iförd shorts. Det var den tätaste och vassaste jävla skog jag någonsin sett! Men fördelen med det var att benen då var nyrakade när jag kom hem. Blodiga ben, men vad gör det när man tjänar in 20 sekunder i duschen?!




shalalalalalal

2012-05-28

2012-05-28 @ 13:23:44
som den gentlekvinna jag är bjöd jag mina nära & kära på lördagsmiddag. gosigt var det!


Själva baktanken med detta var dock att ha en anledning till att fixa dessert och bjuda bort mitt dessertvin, så jag äntligen kan få använda denna förträffliga flaska som vattentillbringare!

pappas ansiktsuttryck i bakgrunden kan dock sammanfatta hur bra det gick och hur uppskattat detta vin var i vårat hem. ungefär som att dricka koncentrerat sötningsmedel >.<
maskeraden var också relativt asum. skulle lägga in en bild om inte min mobil dampade. nu har kroppen lidit nog under denna ohälsosamma helg, så ikväll ska jag frälsa själen med lite musik på konsert fjäderlätt, sedan blir det hårdträning innan det är dags att ladda om inför karnevalen!



I can remember,  I can remember a time of beginning to relate to who you are,
who you really are




2012-05-25

2012-05-25 @ 14:39:02
Dagens citat: "kom så går vi till datan och kollar på grönsaker och frukter"
"Tänk att vara aviciis mormor, då skulle man typ vara....jättedöv (?)"


Dagens accomplishment: i princip perfektionerat körandet med automatbil, samt adderat ytterligare ett sår och ett blåmärke till mina redan så vackra trasiga sommarben.


Dagens sanning: Jag skulle göra det mesta för att få ta en kall corona vid poolen istället för att åka och jobba på donken idag..



I grabbed my hat and I got my coat and I I ran into the street
I saw a man that was choking there I guess he couldn't breath
Said to myself this is very strange, I glad it wasn't me
But now I hear those sirens calling and so I am not free

2012-05-24

2012-05-24 @ 22:34:41
igår blev jag klämd i en hiss.
idag hade jag världens godaste äpple, men någon åt upp det för mig.
ikväll fastnade jag mellan två långtradare och trodde mitt liv var över.
("fastnade")
ville bara att ni skulle höra hur tragiskt mitt liv är.
hejdå.
:D





I was caught,
in the middle of a railroad track
I looked 'round,
and i knew there was no turning back

2012-05-21

2012-05-21 @ 11:17:12
yoyoyo. då har man överleft sin första multisporttävling. larz-beritz (jag&magnus) kom mot förmodan sist i sin klass, men nådde sitt mål, att spöa twisted sisters (mina twistade systrar) med några hästlängder! lik förbannat fick dom jäklarna en pallplats i sin klass. Banan bestod av orienteringslöpning, mountainbikeorientering och paddelorientering, och det tog ca 6 timmar att ta sig runt. en upplevelse kan jag säga! är dock lite besviken på träningsverken, som konstigt nog håller sig på en blygsam nivå. men nu har jag iallafall fått en kickstart på hårdträningen! måste ju gymma på nu i veckan innan badhuset stänger >.<

förövrigt så är jag nu klar med alla mina kurser, uppsagd från jobbet och letar boende förfullt i uppsala. ser dock ut som att det lutar mot husbil för ett tag >.<




sweet like a chica cherry cola'

2012-05-06

2012-05-06 @ 12:22:37
kanske borde skriva något här igen. eftersom ni är så många som tjatar och är jätteintresserade av vad som händer i mitt liv. hehe. ironi. och bara så ni vet så oroade jag mig inte heller. det råkar bara vara så att jag sitter och väntar på att mitt nästa gossipgirlavsnitt ska ladda klart. medan jag gör det sitter jag och pillar på det tandformade såret jag har på min knoge och funderar över vem jag kan tänkas ha gett en snyting igår. hmm. (haha, snyting. kan inte säga ordet utan att tänka på det tråkigaste skämtet i världen). 

vad har jag gjort senaste veckorna då? jo, jag har vart och laborerat det sista från kemi b-kursen, och är alltså, efter mitt kommande slutprov, licencerat lika intelligent och utbildad som folk som gått nv. plus några onödiga danskurser. estetare och pluggis. vig och smart. mycket att hänga i julgranen här med andra ord! nu inväntar jag spänt ett svar från uppsala universitet om de har beslutat att ödelägga min framtid eller om jag har ett skapligt liv att vänta mig. ni märker väl om det kommer upp ett WIIIIIIIIIIE eller en jävla massa gnäll alternativt bloodstains och självmordsbrev här i mitten av juni (och eventuellt en jäkla massa år framöver i det sistnämnda fallet)


har jag gjort något mer? hmm. vet inte. tog en lång fejkwalkofshame hem från krylbo imorse. (fick dock lift halvvägs). första efterfesten jag varit på på år och dar känns det som. är väl lika bra att man dammar av den gamla trasa som förr kallades för den "roliga" ullis. träffade mycket gamla vänner som jag inte heller sett på år och dar gjorde jag också igår. vilken gammal kärring jag låter som nu men så illa är det! var iallafall på gurra g-krafts 20årskalas i nöjeshuset. fin lokal, aldrig sett förr. nu skriver jag typ bara minnesanteckningar till mig själv tror jag men det känns som det är lika bra. min minskade minneskapacitet börjar oroa mig. och när jag är gammal och börjar inta grönsaksform kan jag ju då återleva min ungdom genom denna sköna litteratur. framförhållning vet ni. min grej det. för man kommer ju förmodligen använda blogg.se om 70 år. eller inte.
var även på kryssning med christoffer&co över valborg. tequila, bugg & lester sammanfattar det! fina grejer.
börjat spela hon har jag också gjort. suger lika mycket som vanligt dock. men är inte bitter för det. funderar om jag ska köpa dibbe när det kommer eller ej. vill liksom sådär jättemycket. men vet inte om jag har tiden för det. hmm. kul att skriva punkt efter allt man skriver och att skriva hmm när man tänker har jag märkt. rolig tjej. vill ha frukost men orkar inte gå och hämta någon men oooooj nu låg gossip girl på 98% så du har uppfyllt ditt syfte bloggis hööörshej