2011-11-30

2011-11-30 @ 00:30:33
bara för att min lilla mamma är så blygsam och snarare blev irriterad över detta tidningsinslag, så måste jag dela med mig av det till världen :) hon och anno åker till dubai i veckan de jäklarna! och pappen ska på julfest så jag blir fyllechaffis/bebisvakt åt reggisen. mys.


försöker plugga men kan verkligen inte koncentrera mig. undra vad som håller på att hända med pluggisdelen av min personlighet egentligen :S så ska istället provkolla på en serie som jennie tipsade mig om. an no exorcist. för oss lite småmanganördiga verkar den vara asum. tänkte avnjuta några av mammas förträffliga hälsobollar till det, (chokladbollar endast innehållande hallon, mandel och kokos)! om min mage tillåter mig vill säga. har lyckas väcka den slumrande draken i mitt inre vid namnet bukmigrän som hållit sig på avstånd de senaste åren. undra vad som utlöste den, jag stressar väl aldrig :D perfekt lagom till nötaveckorna till lussebandyn å upplösningen på Bi B kursen när jag skulle behöva 110% av min energi och koncentration men nu bara får typ..3

men jag är inte bitter :) inatt tänker jag fanimej sova också.

"and I get to the point where all I wanted was for us to make up
but its not that easy
"

2011-11-29

2011-11-30 @ 00:10:42
johannas syster lärde oss en ny rolig lek. såhär söta var idioterna som fastnade för den. bostavligt.
hehe. ville bara skrämmas lite. vi är söta egentligen. eller nåt.

2011-11-28

2011-11-28 @ 03:35:11
Är helt plötsligt väldigt otaggad för December. har längtat efter denna månad sedan min förra favoritmånad (Juli). Alltid så mysigt och så mycket kul som händer dessa månader. återstår att se vad detta årsslut för med sig för spektakulära händelser!

Hade en trevlig biovända med fridi idag. måste bara påpeka hur jävla sugiga twilightfilmerna är om man jämför med böckerna. Filmen var generellt helt ok, den bästa hittils. men var glad att jag läst först. man får en helt annan känsla i böcker, då man blir insatt i hur personerna tänker oså. jag har nog en liten bokmal i mig. eller en stor. brukar böla sönder till böcker.

haha glömde också berätta att jag åkte åt helvete vilse påväg till jobbet igår! skulle ta en "genväg" från johanna (grytnäs) till jobbet (hedemora). hon var väldigt noga med att påpeka att jag måste åka RAKA VÄGEN hela vägen för annars kommer jag, med mitt dåliga lokalsinne, att komma bort. jaaadå lugnt! eller inte.. åkte runt på fem miljoner småvägar långt ut i tjottaheiti, och när jag försökte hitta min väg tillbaka med hjälp av google maps (tacka gud för smartphones) visste jag inte vad som var upp & ned på gpsen så missade hedemora :U sen kom jag in i stan från fel håll och hade inte en jävla aning om var mitt jobb låg. lol alltså
idag jobbade jag mitt sista pass på ett tag och fick en kaffe av min chef för att jag var så duktig på att bäga pommes. win. eller nåt


"Here comes the nosebleed, the sensation of fear
and along with all the red comes the tears
"

201-11-27

2011-11-27 @ 06:23:23
har faktiskt varit en riktigt trevlig jobbhelg i baren. ett bra coverband stod för underhållningen, alla människor var glada och trevliga och ölen har flödat, så att säga! förutom de vanliga stammisarna (mingelgubben, de enarmade asiaterna, raggaren, det omaka paret, bittertanten osv) hade vi denna afton även besök av personligheter som den kroniska headbangaren, tanten som dansade i teckenspråk, divan och det nyktra fyllot. ytterst trevligt!

har på uppmaning av en moder med allvarlig oro över min hälsa tagit åt mig att seriöst försöka förbättra min dygnsrytm och mina sömnvanor, som nu ligger på det överkomliga snittet 3h/natten. gjorde mitt bästa för att bli "sovsugen" när jag kom hem från jobbet inatt genom att lyssna igenom 2 album Lasse Lindh. måste bara säga att det är synd att de flesta av hans låtar är förjävla dåliga, för texterna är asum! åtminstone så är dom perfekta en såhär halvdeppig söndagsgryning. gav dock upp sovförsöken och gav mig istället ut på en spontan bilfärd för att hämta hem en vilsen bästis. hihi. jag har sagt det igen, och jag säger det igen: sova kan man göra i graven. att jag troligtvis kommer dö 20 år i förtid pågrund av mitt ohälsosamma leverne är inget problem, för jag ska uppfinna odödlighet somsagt!

nej men nu ringer mitt alarm om (chockerande) 3 timmar:D tur att jag inte behöver vara pigg imorgon! ska ju bara.....jobba...träna....gå på bio och göra 2 skolarbeten :) synd att man inte kan använda dehär sömnlösa timmarna till något vettigt. uppsatser brukar inte bli så bra när jag skriver efter 06.. så nu blir det gossip girl :)



"Under all den här ytan finns nåt du aldrig kommer få se
så kom igen då, med allt du har och lappa ihop mig bäst du kan"

2011-11-25

2011-11-25 @ 05:34:19
var riktigt mysigt att kika på öppet hus idag. beväpnade mig med en take-awaymugg från caféet a'la back in the days och kände mig som hemma igen :) de nya esteterna var hur duktiga som helst! blandade känslor dock av att titta på dem och inse att man aldrig kommer gå gymnasiet igen.. åldersnojja så det skriker om det.





är nu heldöd efter en trevlig kväll med mina favoritpojkar. ska försöka gräva fram mitt golv som ligger under några liter nötskal atm och sedan krypa ner i sängen och finpilla lite på mina uppsatser. eller okej ska göra mitt bästa för att sova lite också så jag orkar jobba en mördar bådenattochdaghelg på krogen och donken.


"Times like these I've come to see how
everything but time is running out"

2011-11-24

2011-11-24 @ 02:18:19
Perfekt timing att vara sjuk. så underbart. eller inte. lever på te just nu för tänker fan inte gå med på det här! Just nu sitter jag och väntar på att min uppsats nr 3 för idag ska bli klar så att jag kan få belöningen jag själv lovat mig: ett nytt gossip girl avsnitt. men det känns som det är en bit bort med tanke på att jag sitter och kollar på dansvideor istället för att skriva på den. h3h3..

är dock kul att få jobba med en lyrisk dans igen. har kommit fram till att det nog tamejfan är denna dansstil som ligger mig närmast hjärtat. älskar att dansa till lugn musik och få lägga in lite akrobatiska inslag osv. här har ni en actionbild från This is it, våran slutföreställning i 3an.


sitter också och framtidsfantiserar lite och kollar om det finns några kurser i lyrisk dans som man kan ta i uppsala. (förutsatt att det faktiskt finns såna kurser, att jag kommer in på uppsala universitet och att jag inte klantar mig och drar på mig någon helkroppsförlamning innan dess) finns det odds för att mitt liv är helt awesome ett år från nu!


idag (känns alltid så fel att jag måste skriva idag när jag egentligen tycker att jag skriver på kvällen innan, men klockan alltid visar sig vara efter 02.00 och det vore okorrekt av mig att kalla det jag nu ska skriva något annat än IDAG. puh.) ska jag och mina kvinnor elin och tobias återförenas med vår gamla skola på öppet hus, och se vad de nya esteterna har för sig. sen har jag utmanat tobbe, felix och rasmus på en team slayer - kväll. epix



"With my head upon your chest
where you will annoy me
with every waking breath
until I decide to wake up"

2011-11-23

2011-11-23 @ 01:26:24
fyllefyndade mig en onepiece i helgen btw. hähä. har alltid haft något emot dessa extremt fula skapelser, men jag måste erkänna att den var förjävla skön. enda nackdelen är när man blir bajsnödig. även om jag är en kvinnovarelse och därmed har en avföring enbart bestående av blommor och andra väldoftande saker, så är det lite smådrygt att i princip behöva klä av sig naken varje gång man behöver "tömma ut blomjorden", så att säga. så addera en bajslucka och den vore ultimat!


kom också på att jag hållit mig helt orealistiskt länge ifrån att spela det nyaste spelet i den underbara final fantasy-serien.


den första orsaken var att jag var as-anti detta spel eftersom jag var helt inne på att FFVIII-versus skulle vara det grymmaste. den andra orsaken var att tobbe trodde tvärsemot. den tredje orsaken var att huvudpersonen är en rosahårig(!) tjej. den fjärde och mest övervägande orsaken var vetskapen om att jag skulle vara okontaktbar för omvärlden 200 speltimmar framöver om jag väl gav mig in i detta.

men efter att ha smuttat lite på FFX imorse och blivit påmind om hur underbart livet kan vara i mina fantasivänners sällskap ger jag nu vika. hejdå

"I hope I'll see you soon
cause you are fond of me and I am fond of you
these days I guess that's all it takes
that and just a few mistakes"

2011-11-22

2011-11-22 @ 03:45:59
nattens bravad som, återigen, resulterade i en källare bestående av ett slagfält av tjock rök, tjutande larm och vidrigt stinkande kladdiga microvågsugnar...


ville ju bara smälta lite chokladrester till mina jordbubbar :U


har iallafall haft en ganska ultimat helg på många vis, trots några mindre roliga arbetspass. har bland annat varit på tunnparty med brudarna och på mys(damp)kväll i rudö :) fick också min första upplevelse gällande att använda smält choklad som chipsdipp. vad är det här för jävla påhitt tänker ni nu. och det tänker ni väldigt korrekt i. testa det inte. förutom att det är äckligt, så straffas ni också av karma i stil med bilden i detta inlägg.

nyss haft en riktig disneykväll med ruthan, och planerar nu att inviga min nya biologikurs med en riktig pluggnatt. kommer ändå inte våga sova pga giftröken och alla öppna vädringsfönster med yxmördare utanför. heeh

"Im a little bit insecure, from all of this misstreatment
but see im working it out, im working it out.."

2011-11-16

2011-11-16 @ 04:46:20
idag när jag var ute på gården såg jag en mystisk jordhög. naiv som jag är gick jag för att utforska den i hopp om att finna något i stil med en dold piratskatt, men när jag kom fram såg jag att det var reggie som hade gjort ett taffligt försök att gömma en gul liten TOMAT. varför? han har då inte ärvt mina gener iallafall, hundstackarn ><

idag var jag en trevlig spontansväng till rasmus och drack kaffe och chillade till gamla Lp-skivor med honom och tobbe. naijs! vi började också spåna lite inför vår (+ möjligtvis felix) kommande englandsresa :) som förövrigt kommer bli awesome. inte minst för att de tre musketörerna:


äntligen får återförenas :D


var ut på en nattlig lekparksrunda med min bästis för ett tag sen också. känner hur spontaniteten börjar rinna tillbaks till mig, finally! och det gör även träningsverken :D
idag ska jag gosa med farmor och farfar, sen träna arslet av mig, sen skjuta arslet av fellefjonk :)
är numera tillsvidareanställd på donken också! wei, eller nåt..
förresten. man vet att man är tragisk om man börjar böla av scrubs. heeeeh



"There's no telling where we'll be in a day or in a week
And there's no promises of peace or of happiness"

2011-11-15

2011-11-15 @ 01:24:52
överträffade mig själv och vände upp och ner på mångas världsbild när jag lagade en hejdundrade farsdagsmiddag åt farsgubben i söndags!
tränade bort lite frustrerade hjärnceller idag och fytusan vad skönt det var. och sedan lekte jag av mig lite med tobbe och johannis. vi lyckades dra på oss securitas-övervakning hähä. blir lätt så när man inte har tid att leva ordentligt på dagarna. jag måste förresten fått någon grej för att bli kidnappad av skumma killar på sistone haha. men iallafall. fattar inte hur jag har prioriterat på senaste tiden egentligen. jag som alltid predikar om att man ska leva i nuet och göra det bästa av dagen eftersom man kan dö imorgon typ. skärpning, pluggningen tänker jag fortfarande pria först eftersom jag har gett mig FAN på att jag ska komma in i uppsala. men nu tänker jag fan dra ner på arbetandet och lägga mer energi på att träna och roa mig och spendera tid med min kära XBOX som nästan börjat damma ;( inviger nog det med att kidnappa felix imorn efter träningen och tvinga honom att varva halo reach med mig (y)
haha måste bara: http://www.youtube.com/watch?v=nsYMy72JXBY
det går inte att INTE bli glad när man ser denna simpla men genialiska video av min kära vän. hahahaha





"Every time I look in the mirror
All these lines on my face getting clearer
It goes by, like dusk do down
Isn't that the way
Everybody's got their dues in life to pay"



2011-11-13

2011-11-13 @ 04:40:51
ja då var det återigen den timme på dygnet då jag känner för att göra alla onödiga saker jag kan komma på. blogga då bland annat. vet inte om jag ska kalla idag för idag, igår eller imorgon men spelar ingen roll för jag ska/har ändå gjort samma sak båda dagarna; firat/ska fira fars dag med div delar av familjen :) ska skämma bort min pappis med att tillaga hans favoriträtt.. eller någon liknande skapelse åtminstone h3h3

förresten. jag är en såndär sucker som lyssnar på låttexter. och när jag är på vissa humör sitter jag och funderar på låtcitat som passar in. har många gånger fått hindra mig själv från att whina ut låtcitat på bloggen eller liknande men nu kom jag på, varför? tänker inte mainstreama och låttexta rubriken med nåt coolt visdomsord, men tänker fan börja avsluta inläggen med ett passande citat för min sinnesstämning! det är väl fan så mycket trevligare än ett "puss och klet" eller nåt annat snuskigt avsked? hatar fan avsked i vilket fall. och nu märker jag att jag är på ett ganska mystiskt humör. och då är det väl ganska passande att jag har nirvana i högtalarna eftersom deras låttexter är allt annat än meningsfulla. kan sätta punkt på den meningen med att avsluta mitt inlägg med typ


"its ok to eat fish, cause they dont have any feelings"
eller
"rape me my friend, rape me, rape me again"
eller
"what else could I say, everyone is gay"


jaja ni fattar poängen. jag vill dock gärna tro att det finns något mystiskt, dolt visdomsord att läsa mellan raderna i dessa texter.. käft. jag gillar nirvana hur enformiga dom än är. jag tror vad jag vill!

vaken på övertid?
ja
du får skylla dig själv som läser min blogg?
ja

2011-11-12

2011-11-12 @ 04:49:19
är alltid sådär oerhört taggad på att sova, eller göra något annat vettigt för den delen, när jag kommer hem från ett arbetspass såhär på gryningskvisten. så istället sitter jag och käkar jordgubbar doppade i bränd choklad och färglägger mitt tangentbord med en röd cd-penna...

.... och sen tar jag kort på något så meningslöst och postar det på min ännu mer meningslösa blogg.. tragiskt.


förresten så är det ganska kul att jobba som bartender. skulle gärna vilja berätta lite om mina trevliga stammisar, men eftersom jag antar att bartender går in under psykologiyrket har jag antagligen tystnadsplikt. synd :) mindre kul var det dock att sopa gatan efter stängning idag när ex antal personer hade haft kebabkrig....

nej nu ska jag somna till: http://www.youtube.com/watch?v=QHYmLjyMCls.
mycket "viktigt" som ska göras innan jobbet ikväll. har ni inget bättre för er en lördagsafton som denna kan ni ju kika förbi Nöjeskrogen i hedemora :)

2011-11-11

2011-11-12 @ 04:33:25
kände för att göra något drastiskt
................... eller så var jag på halloweenfest förra helgen. välj själva :)

2011-11-10

2011-11-10 @ 22:14:40
hejhopp avesta. hemkommen nu igen oh denhär gången har jag inget annat val än att hålla mig här ett tag framöver. ska köra hårt inför dansuppvisningen som börjar närma sig! denhär gången besökte jag linköping iallafall. hann med årets första "adventsfika", skräckfilmkväll och lite sightseening bland annat :) och så missade jag x antal bussar.. h3h3.
sitter och myser med mammsi och pappsi i soffan, och nu ska jag ta itu med plugget och jobbet som jag ignorerat den senaste veckan. typ såhär känns det:
http://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc

bajs.
och alla studievägledare borde skjutas lite ibland

2011-11-04

2011-11-04 @ 19:00:59
Köpt lite grejjs till halloweenfesten imorgon, som förövrigt kommer bli ASUM. Sen har jag tillbringat nästan hela dagen med farmor och farfar. kikade i lite affärer med farmor och sen satt vi och tittade på gamla kort och sånt. asmysigt. älskar att höra historier från deras ungdom och sånt! Sen har jag och mammsing lagat tacos, så nu kommer pappa börja grina när han kommer hem imorgon (6) funderar på att plocka ihop en matlåda åt honom..
nu ska jag ut på.....
innan kvällens festligheter börjar. yää. eeheheheh vad fyndig jag är. nästan sjukt att jag inte är typ president eller något.

uppdatering: nu vet jag varför. mitt studieresultat säger mig att jag inte har kvar de hjärnceller jag hade i min ungdom. ska skjuta mig själv eller någon nu. hörs

halloween

2011-11-03 @ 13:05:57
Hade halloweenkväll med ruthan häromdagen. den del av ullis som älskar högtider, och då speciellt halloween (fråga mig inte varför, det är ju förfan inte ens en riktig högtid!) var i extas. tuffaste spöktröjjan på, årets honungsmelon-pumpkin skapad, läskigaste godiset i skålen, tvn laddad med familjen addams.. allt var perfekt



tills jag, återigen, sprängde en popcornpåse i micron. nu vågar jag inte sova för att jag är rädd att kvävas i sömnen av giftgas. ofattbart hur mycket rök som kan komma från en så liten påse... men denhär gången ska jag inte vara smart och plocka isär micron för att kunna tvätta den på insidan, så den slipper gå samma öde till mötes som min förra..
fattar inte varför jag aldrig kan lyckas med något! men, som tobbe sa, det är inte en lyckad kväll med ullis om inte NÅGOT går fel. h3h3 (btw så funkade inte filmen heller..)

2011-11-03

2011-11-02 @ 23:51:20
skönt som ihelvete å dansa av sig lite idag. men kanske dansade loss lite väl mycket igår dock, straffet visar sig i en nackspärr som gör alla mina fyrtioelva kuddar i sängen användbara för första gången! skönt..
kan inflika kvällens combo. när jag som vanligt traskade ner för trappen med alldeles för mycket i armarna råkade jag först spilla ut fil, som jag halkade på och därmed råkade skvätta ut halva tekoppen över mig själv. bränner fint dä. man ska ju känna att man lever liksom! sen lyfte jag upp datan i sängen och på nåt oförklarligt vis lyckades tepåsen fastna i den och flyga med, för att sedan slutligen landa med ett plask PÅ min mobil. innan jag ens hann reagera. VAD i helvete har jag gjort i mitt tidigare liv för att få denna karma? Men nu kanske ni förstår varför jag köpte mig en vattentät mobil. och varför mina föräldrar låter mig bo i källaren...eeehhheeeeeh