2012-08-16 'I give my gun away when its loaded

2012-08-16 @ 17:52:26
Eftersom det trots allt var du som gjorde denna blogg till mig, känns det lämpligt att även det sista inlägg jag gör på denna blogg ska handla om dig. nu när det är dags att säga hejdå. Inte för att jag har någon aning om hur man ska göra det.

Har tyvärr inga dumheter på lager att skriva om, som du skulle tycka det var roligt att läsa. Men tror inte det spelar någon roll, eftersom jag antar att änglar inte har tid att läsa bloggar. Men om det på något vis skulle råka vara så vill jag bara säga att jag hoppas att du har det bra där du är nu, och att du vet om att jag älskar dig.

Skulle självklart kunna utöka detta med tusen gånger tusen saker, men detta är det absolut viktigaste. Det är lätt att se vad man borde gjort annorlunda såhär i efterhand. Och det är lätt att önska att det fanns något man kunde göra, när det är omöjligt. Du förtjänar så mycket bättre än detta. Men all bitterhet i världen kommer inte kunna ge oss dig tillbaka ..
Tack för allt, jag kommer aldrig aldrig någonsin att glömma!
Jag sparar dig i mitt hjärta. Sov gott, min vän.

2012-08-14

2012-08-14 @ 18:15:25
jag vet inte hur man gör sånt här.

2012-08-03

2012-08-03 @ 02:28:23
minnesanteckningar. i brist på övrigt engagemang. Kanske kommer ångra mig en vacker dag om jag inte har en aning om vad jag hade för mig den händelserika sommaren 2012.


gjort:
*peace & love
*campat i leksand
*kommit in på biomedicinprogrammet
*husbilsresa till frankrike

*börjat flytta till uppsala
*umgåtts med nära&kära

kommer:
*mitt livs första bröllopsupplevelse
*semester nr 2 till okänd ort atm
*flytta klart & börja skola
*umgås mer med nära&kära
*en ljus framtid


ta hand om er och de era där ute!I really dont mind what happens now and then
as long as you'll be my friend at the end