kärring

2010-08-09 @ 00:23:57
har slagits av den hemska sanningen att jag håller på å förvandlas till en kärring. en muterad kärring. insikten började med att jag sträckte höften när jag gick upp ur soffan. misstankarna fylldes sedan på när jag fick mjölksyra i biceps av att hålla i joline. men droppen var ändå när jag inte kunde hålla i tandborsten ordentligt pga. en skavsårsblåsa på pekfingret, som jag fått av att jag vässade så många pennor igår!!!!!! - ja, det är sant. ytterst löjligt, men sant.


men dessa insikter, blandat med den säck potatis jag blivit av allt spelande och gottande under lovet, var bara bra! för nu har alla osunda tankar istället ersatts av en stark abstinens av att träna och göra nytta. se bara denhär helgen till exempel - hjälpt pappa att laga mat, baka åt mamma, tränat massa, fixat jobbansökan, pluggat teori.. jaa nu tycker jag att jag förtjänar en timme starcraft!


förresten så har världens underbaraste pojkvän varit min i över 3 år nu :)

moster!

2010-08-03 @ 03:29:17
ni behöver inte bekymra er över att leta efter livstecken från mig på ett tag kan jag tro. hela dagarna går åt till starcraft och lilla joline :) hihiii! och så älsklingen då, nu när jag är i en såndär toffelperiod igen >< idag ska han firas förresten :D börjar bli gammal nu ;) en jäkla massa firande såhär års nu då, 3årsdagen nästa vecka också :)

meeen fan vad kul å spela! men börjar nog bli sovdags om jag ska orka upp och gå till bebisbutiken imorgon :)