2011-12-24

2011-12-24 @ 03:17:58
inled julhelgen med att i torsdags kolla på skolans julcabaré, som sedan efterföljdes av lite jul-kinalunchbuffé och julkaffe med trevligt folk. fredagen (dan före dagen D, så att säga) blev dock lite stressig i och med att jag jobbade halva dagen, och vi traditonsenligt spar allt som ska göras tills nu. så blev en hel del bakande och julgranspyntande när jag kom hem. tur att anno är här och hjälper mig styra upp det hela, annars vet man inte vad de lata jäklarna som inte ens vill ha upp julgranen skulle kunna åstadkomma! och joline också såklart, här är ett bildprov på en av kul-klasarna hon åstadkom i granen :)Blev sedan en trevlig uppesittakväll med la familia innehållandes karlar i trikåer, drinkar, julskinksmackor och brädspel. precis som det ska vara med andra ord!
Nu under julaftons natt när jag, som alltid är ute i så god tid, skulle slå in mina julklappar så var dock allt papper och alla etiketter slut. lyckades ändå ådstakomma någon typ av provisorisk inslagning. kan ju sammanfatta med att tejpen numera också är slut i detta hus..

det är väl insidan som räknas...?
isch, nu är det exakt 5 timmar tills mitt rum kommer stormas av familjemedlemmar som med samlade krafter kommer försöka få upp mig till grötfrukosten kl 08. men jag måste promt titta på en julfilm innan jag tänker sova. mina traditioner muckar man inte med. sen ska jag ligga och titta på min lilla minigran som jag har här inne på rummet och njuta av den mysigaste stunden på året. GOD JUL PÅ ALLA TOMTAR DÄRUTE


nu brinner ljus i mörka rum, nu blundar tvivlet för en stund
och om sanningen ska fram så får den ljuga

2011-12-21

2011-12-21 @ 03:27:27

Idag har jag och pappa speed-bakat pepparkakor, och fort som tusan städat undan efter oss i köket till följd av skräcken kvinnan i huset (mamma) har frambringat i oss med sina otaliga hot om vad som skulle ske om vi ofredade hennes julstädning. Har också hunnit träffa den hemkomna tobbisen en sväng. han gav mig en souvenir från australien beståendes av en liten ask innehållandes något man kan likna med gele-aktig diarré. De medföljande instruktionerna jag fick var: Ät denhär på en toast, det smakar som döden!

 

 

 

Kan sammanfattningsvis säga att döden troligtvis var en överdrift (but what do I know), men jag har helt klart ätit godare saker i mitt liv.. Detta känns som en såndär sak som smakar så skumt att man bara måste testa det åtminstone en gång i livet. precis som att kolla på a serbian movie! men det är ju iofs min teori angående allt här i livet. det du kommer ångra mest är det du aldrig gjorde! (nu säger jag inte att ni ska få några som helst idéer ur a serbian movie, det var inte det jag syftade på!!!!!!!) usch nu mår jag lite dåligt. ska gosa ner mig i min mysiga svarta silkesbeklädda säng och böla lite till PS. I love you. är på lite ämmelhumör.
you took your coat of, and stood in the rain
you were always crazy like that
you were always the mysterious one with dark eyes and careless hair
you were fashionably sensitive, but to cool to care

2011-12-20

2011-12-20 @ 22:16:23
Nu är jag färdig med julpyntningen av mitt hår. Jul"städningen" av källarn får också duga nu. körde min variant av dammning och dammsugning, som innefattar att enbart dammsuga synliga ytor, och damma genom att blåsa bort allt damm och sedan jaga det i luften med dammsugaren. helt slut blev jag iallafall. ont i ryggen som en gammal kärring. nån nytta kanske det gjorde att röra på sig lite iallafall, för har på något jäkla vis lyckats krympa i mina gamla favoritjeans som jag köpte i london för X antal år sedan. kan även bero på att jag under mina år som toffel drog på mig den extremt hälsosamma vanan att ha kvälls (natt)-maten som dagens huvudmål. mysigt, visst. ohälsosamt, definitivt. är nog tur att ohälsosamma lata toffel-ullis är long gone säger jag bara!var även och testade på bailan igår, som jag missat ex antal gånger nu. det var riktigt kul, och kommer garanterat fortsätta gå på det efter nyår.


I'll seek you out, filet you alive
one more wor and you wont survive
and Im not scared of your stolen power
I see right through you any hour

2011-12-18

2011-12-18 @ 20:04:01
kryper ner i soffan och kollar på twilight med mamma nu (som hon tjatat om i ett halvår nu). helt död efter trippelpass jobb och har lyckas dra på mig det jäkla dubaiviruset anno och mammsi hade med sig när de kom hem också så förtjänar att ligga och lata mig nu. förhoppningsvis ska några liter honungsvatten ta kål på den jäveln så jag kan träna ordentligt imörn.
Förresten så var det kanske mitt sista arbetspass som bartender denna helg fick jag reda på. nej, jag har inte klantat mig och haft sönder massa saker. eller jo det har jag väl, men det var inte det som var grejjen. chefen har sålt helt enkelt. vi får se om de nya ägarna är intresserade av mig, eller rättare sagt så får vi se om jag är intresserad av ifall de nya ägarna är intresserade av mig. känns som plugget behöver lite mer av min uppmärksamhet än jag gett tidigare. fysik var inte min starka sida har jag märkt. har fan aldrig känt mig såhär korkad i hela mitt liv -.- känns också som jag behöver lite mer tid till att roa mig så inte mina hjärnceller går upp i atomer innan "sabbatsåret" är över ^.^theres a hole in my pocket thats about your size


2011-12-16

2011-12-16 @ 03:07:10
Envisas såklart fortfarande med att pynta upp julkrubban hos farmor och farfar. är det jul på ingång så är det! min favoritdag av alla dagar på året! (nej, inte bara för att jag är en liten unge och älskar presenter. och inte för att jag är kär i jesus på något sätt. det är bara hela grejjen med alla mysiga tända ljus i mörkret och söta tomtar och glada familjemedlemmar samlade och stora mysiga filtar inne framför öppna spisen medan det är snöit och kallt ute osv osv)


"you're a burn you're a punk you're an old slut of junk
lying there almost dead in a drip in that bed
you scumbag you maggot you cheap lousy faggot
happy christmas you're arse I pray to god its our last"


min favoritvers ur min favoritjullåt. (fairytale of new york) övriga jullåtar som ni, om ni har någon julsjäl överhuvudtaget, borde lyssna på är "mer jul" och "vår julskinka har rymt". är ni gay kan ni även lyssna på justin biebers "mistletoe"...ett annat tips är att lyssna på http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946. men jag varnar er, utmana inte mig på någon "gissa titel-tävling". det är jag tydligen oslagbar på! ;>
behöver ni ytterligare kick för att komma in i julstämningen, (eftersom dethär året har gått ubersnabbt har jag märkt och snön förmodligen kommer vara borta om några dagar) så kolla på filmerna nötknäpparen, a christmas carol, tomten är far till alla barnen, grinchen, a nightmare before christmas osv. får ni fortfarande inte julstämning är ni tyvärr på en direktexpress till the tower of lost souls... sorry

har förövrigt satt christmasbells som ringsignal, en tomtesläde som bakgrundsbild och en tomte som säger "hoe hoe" som smssignal. håller nu på att hänga upp smällkarameller överallt jag kan komma åt (begränsat till källaren så klart, för att inte mamma ska kunna bli tokig och riva ner dom. hihi). somsagt, ullis som älskar traditioner bubblar i extas.2011-12-12

2011-12-12 @ 01:27:35
jävlar vad trött jag är. bara för att jag måste hålla mig vaken igenom en sista inlämningsuppgift så jag är redo för slutprovet i biologi b imorgon. detta slutprov består btw av en 4 timmars hemtenta. lol?

har förresten haft en väldigt intressant helg. lussebandy i fredags somsagt. all in på utgång lördag. sagt och gjort och kan tillägga att kvällen innefattar en hel del sjuka händelser i form av langosvagnar, dansbattle, riktigt arga negresser samt en försvunnen okontaktbar ullis som drev halva stan till vansinne. enligt djungeltelegrafen hann jag uppenbarligen både bli nedslagen och bortförd av polisen under den timme då jag egentligen bara suttit och druckit öl. det var en intressant kväll (y) men har dock lärt mig att inte reta upp galna fruntimmer, och att aldrig mer ha telefonen på ljudlöst! h3h3. helgen avslutades med att fridis bjöd hem oss kvigor på middag. riktigt gosigt var det. puss
min omgivning hurrar nu i vetskapen om att jag jobbar nästa helg och därmed inte har något annat val än att nu hålla mig i skinnet tills juldagen :)
när far och mor är döda, och våra släktingar har tatt gift
och alla våra vänner har valt sig själva
och våra lärare och fröknar har gått och dränkt sig med varann
och nu när sömntabletterna har slutat verka

2011-12-09

2011-12-09 @ 19:34:08
sitter och trycker i mig lite palt inför första uppvisningen. årets lussebandy är alltså här. tredje året i rad, och (precis som tidigare år) vill jag konstatera att detta är sista året jag beblandar mig i detta! men oj, detdär med att passa tider är inte min grejj! ska bara fylla upp kaffetermosen (sista visningen är vid 1-tiden inatt..) sen Got2Go2 enjoy myself! hoppas på en trevlig kväll med inte allt för många olyckor :)
"dazed and confused"

2011-12-06

2011-12-06 @ 20:57:29
har egentligen inte så mycket att tillägga atm. december har börjat = mitt liv har tagit ett uppehåll. åtminstone denhär veckan (slutprov i biologi, dansuppvisning på lussebandyn, fixa alla kompletteringar som hamnat efter under helgen, omformatera musikmixen, supa skallen för att få bort allt det tidigare nämnda ur skallen, paltbak med mormor, fira farfar osv) skjut mig med en bedövningspistol så ses vi nästa vecka :)

bjuder på en bild på min busiga lilla gos som ligger här bredvid mig i soffan och stinker sur disktrasa. från när han var 1 år och fluffig. ska nog smygklippa honom så igen när inte mamma är hemma!


"Miles away, and I wish this didn't mean so much to me"