2011-10-28

2011-10-28 @ 11:52:45
idag när jag i vanlig ordning satt och skalade min satsumas som en elefantpenis

kom jag att tänka på vad som la grunden till detta extremt utvecklingsstörda beteende. ni förstår, när jag var liten levde jag i tron att man fick en önskan uppfylld om man lyckades skala en hel satsumas utan att skalet delade sig, och då utvecklade jag denna oslagbara teknik som sedan har hållt sig kvar automatiskt. och jag kom nu att tänka på, vad skulle jag önska mig egentligen? jag kom bara fram till ett självklart svar på den frågan: tid.

detta var också det enda svar jag kom fram till. förutom tak över huvudet och mat på bordet och andra självklara saker som folk troligtvis tycker det är jobbigt att leva utan så har jag en underbar familj, världens gulligaste vovve och vänner som bryr sig om mig, studier och extrajobb som jag gillar, och jag har en hum om vad jag vill göra med mitt liv. jag kan helt ärligt inte komma på något mer jag skulle kunna önska mig. småsaker finns ju alltid, som en miljontrisslott, en ö i karibiska havet, vingar, johnny depp osv. men inget som spelar någon roll egentligen. det enda jag verkligen önskar mig är mer tid, för den lilla jag har tycks uppenbarligen inte räcka till för fem öre. så satsumasguden, om du finns, hör mig och vill uppfylla en önskan (du är skyldig mig bra många vid dethär laget), så ge mig ett evigt liv där varje dygn har minst 25 timmar. amen


2011-10-27

2011-10-28 @ 11:36:01

eftersom några timmar lediga på en torsdagkväll är det närmaste en helg jag kommer denna vecka bestämde jag mig för att mysa till det lite.
doppa frukt i chokladfontänen och mysa i mina nya sängkläder (som förresten är det skönaste jag varit med om! till andra fancy-sängklädeskåta kan jag starkt rekommendera lyocellslakan). och om jag lyckas bli klar med veckans uppsatser tänker jag belöna mig själv med nya avsnitten av the walking dead och pll :) life is good

edit: combofailade..genom att glömma posta inlägget, spränga chokladfontänen vilket resulterade i brännmärken och bajsfläckar i min nybäddade säng, och somnade efter ett avsnitt pokemon.. life is good

2011-10-26

2011-10-26 @ 22:55:15
sitter och diggar till pokémonintrot. har laddat ner hela första säsongen :D
samtidigt försöker jag att på något vis massera mina vader med mammas massagekudde, vilket inte är det lättaste med tanke på att den är designad för ryggfiléerna. men fick cellskräcksanfall när jag började känna hur knutarna jag har på vadmusklerna började knyta åt sig så what to do liksom. 10timmarspass på donken är inte nådiga.
kände mig förresten lite nyttig i bilen på vägen hem från jobbet, så satt och doppade lösgodis i garlicdipp. inte alls så sjukt som det låter, men inte.. gott.. heller..
snart kommer ruthan hit. vi ska kolla på my little pony the movie! asum

2011-10-25

2011-10-25 @ 21:27:22
jag: mamma jag vill ha en vandrande pinne eller ett vandrande löv som husdjur!
mamma: men ulrika, du har ju redan ett vandrande naturreservat här hemma
reggie: (kommer tassandes, lägger sig på rygg och blottar en halv skog i pälsen)
jag: sant...


haft händerna fulla senaste dagarna så ligger lite efter med plugget (för första gången i världshistorien!), såhär lagomt till 9timmaromdagenpådonkenochnattpasspånöjeskrogen börjar. så tänkte multitaska lite nu på kvällskvisten och äta middag, umgås med familjen, plugga och stretcha ut mina trasiga muskler samtidigt. bådade gott när jag fick börja med att fråga mamma HUR i helvete man äter en kålpudding..h3h3
på lördag har jag och pappa utmanat anno&magnus å fia&adde på dalaportens multisportdag. kan bli en hård fight!

2011-10-21

2011-10-21 @ 17:28:50
sina mostrar upp i dagen! Joline älskar redan att leka med xboxdosor :D
nu ska jag gå upp och gosa lite med henne och dryga lite med syrrorna, sen väntar en awesome alkoholbaserad kväll med awesome folk! :)

2011-10-19

2011-10-19 @ 03:46:05
idag har jag druckit för många liter kaffe tillsammans med farmor och farfar, lekt kinekt adventures med anno, dansat ikapp det jag missat och myst film med familjen.
inatt har jag gjort lite viktiga saker som jag egentligen borde gjort under dagen. rättat mammas svengelskaarbete, lagat mina allt mer spruckna favvojeans, checkat av engelskan och klippt låtar till årets lussevisning :)
imorn ska jag följa med pappen till jobbet i gävle och passa på att kika i lite affärer. äger egentligen bara en jacka och har kommit fram till att den inte passar till ALLA årstider, och min favvomössa har numera ca 100 gånger mer volym än den hade från början. så ja, jag förtjänar att få slösa lite pengar. har också bestämt mig för att ta itu med mina sova-ensam (eller snarare sova-överhuvudtaget-problem), och har kommit fram till en mysigt bäddad säng är betydligt mer inbjudande än den nuvarande högen med tyg innehållandes x antal hopknölade kuddar, popcornrester och udda sockor jag sparkat av mig i sömnen. misstolka mig inte, jag älskar och praktiskt taget lever i min säng! men somsagt, man äter med ögonen också.
märker att den självständiga kvinnan i mig växer mer och mer ju närmare vi kommer doomsday (dagen då lilla lullebull äntligen ska rota upp sig och pallra sig ur mamma & pappas källare...)








2011-10-17

2011-10-17 @ 20:24:45
första lediga dagen har utnyttjats till fullo. gryningstimmarna tillbringades med herr ruth, doktor mugg och my little pony!
sen har jag tillbringat en del tid med familjens äldre generationer - först mormor och morfar som kom och fikade, och sen hälsat på farfar på sjukan och skjutsat runt farmor lite :)
har även ansat bort ungefär 40 liter hår från mitt huvud, så nu kanske jag kan sova utan att riskera att vakna upp med taggtråd runt hela skallen. sedan tvingade jag med syrran att bränna lite fläsk på rockgympa.
nu väntar slinghätta, kvällste och flubber med mamma karin och syster anno :) very nice (y)

2011-10-15

2011-10-15 @ 04:17:14
jao är då hemma efter några trevliga dagar i linköping. inveg det med först ett arbetspass på donken, sen ett på pickaboo och slutligen ett på nöjeskrogen. var inte det mysigaste att åka bil hem nu på gryningskvisten kan jag tillägga. trots den gulliga fluff-fällen pappa lagt in i folke. hihi. hoppas jag får mer jobb på pickaboo! börjar bli trött på den satans hedemoravägen.. fast iofs så har jag haft ganska mysiga stunder där med min kaffemugg.. äh nu svamlar jag.

ska lägga mig och mysa med lite te och min bok nu och hoppas på att jag somnar inom en snar framtid så att jag hinner göra något innan jobbet imorgon. hoppas också att alla som är ute och roar sig sånahär fredagkvällar medan jag jobbar och sliter mår förjävligt av bakfylla imorgon när jag själv vaknar upp som törnrosa! hur bra hon nu kan mått efter 100 års sängliggande.. men äh, ni fattar poängen.
hoppas också att min bajsengelska blir registrerad som klar så jag kan börja med biologin. längtar efter att få plugga. illa
pöööözzzzzzzzzzz

2011-10-10

2011-10-10 @ 12:05:30
har nu sagt hejdå till tobbisen som ska ut på äventyr i några månader nu. lite småjobbigt men hoppas bara att dom får kul och kommer hem levande :) nu ska jag fixa lite småsaker sen ta nästa tåg härifrån. sorry avesta men vi ses om några dagar igen och då ska jag försöka bli kvar ett tag. taggar om för en jobbhelg tors-sön på 3 olika arbetsplatser. wiie. tur att jag roade loss mig i helgen så jag kan göra det med gott samvete.
bild från nån mystisk plats vi besökte på en husbilssemester 2008 eller 2009. bra koll jag har. gillar den i alla fall.

2011-10-08

2011-10-08 @ 20:11:31
ja, här har ni då det efterlängtade handduksmongot.
nu tänker jag låtsas om att jag egentligen inte är så totalt död som jag är, och gå ut och ha en sjujäkla kväll med brudarna!

2011-10-07

2011-10-07 @ 14:24:15
Jao, nu har päronen dragit på en välbehövlig semester och lämnat mig med ansvaret att handla det som behövs. blir frukt och fil för hela slanten kan jag säga! nu ska jag ner till smycka och köpa 3 likadana örhängen för jag tappar alltid bort ett inom loppet av några dagar. hehe. sen ska jag först till jobb nr 2 sen jobb nr 1. kvällen avslutas med en efterlängtad utgång med mina frugor. borde kanske ha lite tanke på att jag ska upp och tävla imorgon också. faktiskt riktigt stolt över att jag, efter lite tjat från syrran, orkade springa 5,5 kilometer hem från lerbäcken utan att stanna. lätt nytt rekord för mig! men hur jag kan ha fötts som orienterare med det "otroliga" inbyggda lokalsinne jag har är det nog ingen som förstår, så ska bli spännande att se om jag tar mig hem imorgon. ska bli kul iaf!

väntar med att posta dethär inlägget tills efter jobbet så jag kan lägga till en ful efter-duschen bild. kanske blir lite mer underhållande då

äh, skiter i det. tycker om att vara ointressant :)

2011-10-05

2011-10-05 @ 05:10:55
klockan 05.09. nu ska man sova, inte tvätta sängkläderna och färga håret. varför lär du dig aldrig ungjävel.
har haft ett odrägligt dygn. nu ser jag fram emot att bli odräglig tillsammans med min bästa vän ikväll. yä

mobilis

2011-10-03 @ 21:55:15
min lilla mobilis har också fått en ny outfit. vet att han troligtvis kommer bli mobbad av mina vänners fancy mobiler för detta, men det är på grund av kärlek som jag klätt honom i detta. lite som mamma-som-klär-sin-son-i-ful-pälsmössa-fast-det-är-sommar-syndromet. nu vet jag hur det känns. denhär jäveln ska fan överleva sina föregångare varesej han vill det eller inte!

tatuäring

2011-10-03 @ 21:50:57
här har ni då senaste tillskottet av ärrvävnad på min kropp.
har fundilurat på denhär av och till ett bra tag och blev ganska nöjd faktiskt.
den föreställer då ett egendesignat evighetstecken och vi kan kort och gott säga att den symboliserar mitt liv iochmed när jag föddes (8-e) och när jag tänker dö (aldrig).
h3h3, filosofen

2011-10-02

2011-10-02 @ 22:57:51
en riktigt ledig egokväll! undrar hur jag ska fira den? blir att öppna upp med lite fil iallafall hihi. spela lite vindictus som jag förövrigt rekommenderar alla n3rds där ute att pröva på!
kollade nyss på peter pan med mamma och anno, det var en riktigt intressant upplevelse, längesen jag skrattade så mycket till en film som inte ens är rolig! gillar mammas slutsats; domdär ungarna måste ju ha något problem.. haha really?
trevligt att va två ungar i huset igen ett tag. jag och syrran har suttit och tankat ner massa fler gamla sci-fi godingar som vi ska roa oss mer med imorgon :) men ska också hinna med tatuering, träning och 2 uppsatser, som den duktiga kvinna jag är (y)
hoppas alla där ute har en riktigt dålig kväll. nejdå. nu ska jag stänga av family guy så att pappen kanske vågar sig in i tvrummet också. hehe. puss


2011-10-01

2011-10-01 @ 04:40:43
måste erkänna att det kändes lite småmotigt att åka ifrån mina vänners födelsedagsfest lagomt till lekarna började och krogen började vankas, för att åka och jobba. men men vad gör man inte som fattig studerande ensamstående ungmö. hemma nu iallafall och inte en aning om vad jag ska ta mig till för är för trött för att göra något och för pigg för att inte göra något. skumt. undra om jag ska hinna skriva min uppsats och träna imorgon innan nästa kvällspass på jobbet. tror inte jag får så bra resultat om jag gör någon av dom sakerna nu. h3h3
hörs