31/7 2011

2011-07-31 @ 17:47:30
hejhopp. har haft en ganska fullspeckad men väldigt trevlig vecka. blev bland annat av med minigolfoskulden för första gången på typ 20 år, men tyckte jag var rätt grym med tanke på det! självklart har jag även jobbat varje dag, och det blev lite spännande inte minst i lördags. tyckte det var en jättebra att svälja ner min vinare med några shottar på krogen vi halv 2 när jag skulle köra till jobbet kl 10 , så det hela slutade i en jäkla diskussion om hur jag skulle kunna ta mig dit, bara för att leda till att pappa dumpade av mig där och jag upptäckte att jag visst INTE ALLS började jobba kl 11.. och hade glömt mobilen hemma.... :) men dagen fick iallafall ett trevligt avslut hemma hos födelsedagselin i rudö :D

även denna dag började lite småspännande med att jag och christoffer skulle skynda oss hem från rudö för att han skulle flytta till linköping och jag jobba, men vi åkte i vanlig ordning 180 grader fel och hamnade i hede istället för avesta :) duktig tjej! tur att det inte krävdes lokalsinne för att få körkort säger jag bara (y)

nu ska min fagra hustru bjuda mig på middag sen ska jag gå i ide några veckor.. eller åtminstone tills imorgon bitti då jag ska jobba igen. men börjar nästan småtrivas lite där i drive through-luckan!

28/7 2011

2011-07-28 @ 00:00:05
btw om en månad befinner vi oss nu i afrika! tanzania rättare sagt, på safari, för att fira mammas 50årsdag :) den 16 dagar långa äventyrsresan avslutas sedan med en vecka på paradisön zanzibar. asum!
om afrika släpper in sånahär terrorister vill säga:
btw om en månad befinner vi oss nu i afrika! tanzania rättare sagt, på safari, för att fira mammas 50årsdag :) den 16 dagar långa äventyrsresan avslutas sedan med en vecka på paradisön zanzibar. asum!
om afrika släpper in sånahär terrorister vill säga! hahaha

27/7 2011

2011-07-27 @ 23:54:32
btw så lyckades jag äntligen få detdär jäkla körkortet häromdagen! här har ni min lilla folke som mamma lovade att jag skulle få ärva om jag lyckades med det :) han kanske är lite fyrkantig, men jag tycker om honom ändå!
kände mig riktigt vuxen idag när jag körde hem från mitt jobb, i min bil, och hittade ett brev från min högskola på köksbordet! att jag har redigt ont i höften nu efter min kvällsjoggingtur bidrar också till att jag känner mig lite äldre.. och som punkt på det tillbringades kvällen med kortspel med familjen :)
nu ska jag burra ner mig i min fluffiga säng och kolla på nyaste avsnitten av true blood och pretty little liars, och hoppas på att slippa somna ensam. så pass stor har jag inte blivit än. h i h i.

23/7 2011

2011-07-23 @ 17:42:21
Nu ska denhär fulingen iväg och fira fridis med partaypartay! kommer bli asum, har inte fått umgås med mina sexiga brudar på allt för länge!

17/7 2011

2011-07-17 @ 20:38:58

Kommit på den smarta idén att döpa inläggen till dagens datum, för har märkt att det är nästintill omöjligt att hitta de inlägg man letar efter när de har random titlar x)

är hemkommen efter några sköna dagar i nynäs med bio, shopping, mys och fest. lite för mycket av det sistnämnda dock. vaknade upp imorse för att mötas av en fet bula, söndermöschad kropp, ex antal blåmärken och en enda mening i huvet; vad hende? haha. och magen var i uppror, troligtvis matförgiftad av den läskiga kebaben jag förtärt under natten. eller det mystiska innehållet jag drog nitlotten att få dricka ur "the glass of death". eller skräcken av att bli kidnappad av hells angels. så de va bara å ta en plastpåse i handen å kubba till tåget sådär på morgonkvisten, för att sedan genomlida 3 timmar tåg, där minsta vattendroppe jag drack åkte rakt upp igen, och sedan ett oundvikligt arbetspass på donken..puh. men men nu har jag förtjänat en riktig lökkväll! ska börja spela några av tobbes nya xboxspel och bara njuuuuta av att vara ledig imorgon! eller justja, ska ju skjutsa mamma & pappa till västerås på morgonen.... wie.

ska hitta nåt flottigt att käka på till spelet nu, helgens träning är endå redan åt tjotahejti :D hörs


-

2011-07-14 @ 00:00:11

Nöjd chey hittade en hel drös med megasmultron i sitt smultronland. möjligtvis första gången någonting jag skapat blivit lyckat :>

blev perfekt middag efter ett 2timmarspass med löpning, styrka och stretch i solen :) skönt som fan. förutom att jag i princip fick släpa reggie runt kanotleden ><


-

2011-07-11 @ 20:45:59

Tvärtom, ja tycker det är intressant 
att ni vill va som mig men inte kan
Och jag vill va som er, fast inte aalllllllls