2012-06-24

2012-06-24 @ 21:46:50
eheeeehej. vet inte riktigt vad jag har haft för mig på sistone. men har för en gångs skull haft kameran framme så vi får se om det finns några ledtrådar där.


justja jag har varit i sandviken och badat med följande
och sedan besökt en awesome minigolfbana som vi hittade på i trakterna. Denna vecka har det sedan arbetats en hel del samt intensivt midsommarfirande överallt och ingenstans, först hos klanen crillerill, sedan dans runt midsommarstången med systeryster&co, sedan middag med los hoflings, sedan 20årsfest för salle och kalle och slutligen nattligt partajj och bastande ute i rudö! blev sedan en tidig hemfärd för ytterligare midsommarmåltid med de äldre generationerna hofling. ett par arbetspass på det sedan låg man strandad i soffan.

fick även ut crillerill på en orienteringsvända idag. händer nog inte i första taget igen. he he he. klena stadsbor. och nu sitter jag här för att undvika att packa för imorn drar jag och fridolito iväg till festivalen-för-att-hedra-fred-och-kärlek-och-sånt-onödigt-trams nej men nu taggar vi

It beats me black and blue but I cant resist
Im dragging myself through this kind of masochism
but I'll be fine like this 'til the end of time
that's quite allright
2012-06-18

2012-06-18 @ 17:47:42
Hemkommen från finlandia! Har haft en awesome helg iallafall :)
här kommer en bild från tältkvarteret där vi bodde, där man kan blotta tävlingscentrumet i bakgrunden. 

och låter sedan denna bild sammanfatta båtresan hem!

ytterligare detaljer orkar jag inte gå in på :D
denna vecka ska jag iallafall jobba i princip varje dag, med undantag morgondagen då jag möjligtvis ska ta mig till sandvikens äventyrsbad med storasyster + familj. och midsommarafton förstås, som jag ska försöka pussla ihop efter bästa förmåga! något jag kan garantera är iallafall att jag tänker plocka mig sju sorters blommor och lägga under min jävla kudde.

well somebody told me 
that you had a boyfriend 
who looked like a girlfriend 
that I had in february of last year

2012-06-15

2012-06-15 @ 01:08:16
hej. åker med klubben till finland och roar/springer av mig lilltån om några timmar. jag och syrran har trippelkollat packningen och sprungit runt som ivriga hundvalpar. stackars pappen som får agera vallhund åt oss över helgen. ses på måndag eller nåt!

Don't know why Im still afraid
If you weren't real I would make you up, now
I wish that I could follow through
I know that your love is true and deep, as the sea
but right now, everything you want is wrong
and right now, the sun is trying to kill the moon


2012-06-13

2012-06-13 @ 23:42:40
eeeey. rebellisk var jag allt. firade studenterna med ett riktigt brak. ned från ett träd. i klackskor. resultat? fick byta ut veckans hårdträning mot att lära mig gå på nytt. måttligt bra timing såhär till jukola. jag som redan var orolig huruvida jag ska ta mig i mål. har dock haft en trevlig veckan ändå, med en tripp till norberg och käkat, en tripp till fagersta för minigolf och spontanbad samt en tripp till lillsjön för att slå nytt rekord i både schack, kinaschack och vändtia. woop woop. sitter nu och njuter av att ha återupplivat mitt ps1 och därmed alla gamla utbrända spel från min ungdom. har även fått planritning på mitt studentrum så har suttit och kladdat ihop hur jag ska lyckas knöla in allt :D

hej mig själv om några år. du är säkert jättetacksam för att jag skrev detta så att du kan minnas något från vår ungdom. jag vet själv hur det är, då minnena från vår barndom redan nu kan räknas på en hand. tragiska vi är. bättra dig.

Far away you were made in the sea
just like me

2012-06-07

2012-06-07 @ 22:32:26
ville bara säga att ett av mina stora dilemman framöver är löst - jag är härmed (eller ska vi vara petiga så är jag från och med den 1 augusti) inneboende i studentkorridor i flogsta höghus i uppsala :D nu fattas bara att komma in på skolan också..

Förövrigt så har jag vart fullt engagerad i att försöka känna mig delaktig i samhället genom att hänga på studentlekarna osv. tänkte ta det ett snäpp längre genom en redig utgång imorgon, kring studenter och elände. bara för att vara rebellisk tänkte jag dock bära svart klänning.
men nu ska jag gosa ner mig i soffan, förhoppningsvis till nya (och äntligen, SISTA) säsongen av oth med trevligt sällskap :) fu
and the bed feels good and the pillow in my face
and we sweat a little maybe had too much to drink
but it's all worth it, thats what I think
cause it's too much going on these days

2012-06-06

2012-06-06 @ 10:10:23
hej. sitter här och gnäller över att jag har ont i benen efter spinningen och därför inte kan följa med på träningen såhär på morgonkvisten. men egentligen är det nog inte så synd om mig. egentligen så är det nog inte synd om mig alls. jag har nämligen syndat. helt frivilligt. ökade på denhär redan så hälsosamma månaden med en spontan tisdagsfylla efter vi kollat på balen. usch på mig. men till mitt försvar så var jag inte den enda. kingen var relativt smockad. trubadur och balfolk och allt. who can blame us. 

fick förresten mitt första respons på studentrum efter att ha pepprat på vareviga dag på 100 olika bostadssidor i typ ett år. spänningen är olidlig.

nu ska jag även peppra på med pass på maek's. dels för att väga upp synden, dels för att använda upp mitt kort där utifall att jag möjligtvis har turen att både komma in på skola och få bostad. yey go me

You know she likes the lights and nights on the neon broadway signs
she dont really mind, its only love she hoped to find

2012-06-05

2012-06-05 @ 11:55:16
woop woop. haft en riktigt trevlig karneval trots det bajsiga vädret. öppnade upp med en källarfest i fädernehemmet, med en jäkla massa random trevliga människor. ytterst trevligt! men desto mindre trevligt att banka ihop soffan dagen efter x)
lördagen tillbringade sedan triosystrarna hofling och deras bihang tillsammans. kan sammanfattas med en ofrivillig virvelvind, lera på oförklarliga kroppsdelar, larven och svenne rubins! trevligt när man börjar bli jämngamla och sånt. nu planeras Familjemästerskap i hutt för fullt! även det oerhört trevligt :D

nu när jag väl har återhämtat mig och tackat vår herre för att vi inte hade detta pissväder vid denna tidpunkt förra året ska jag dra på mig min moraliska stöd-fasad och pallra mig ner och kika på en av mina fruar som ska gå på röda mattan ikväll :) taggar om och ber lite mer till de övre makterna för en fin helg. även vi föredettingar får roa oss på skolavslutningen.
tänkte träna lite först men mina ben vill inte riktigt lyda mig efter gårdagens spinning :U

Be who you are and say what you feel,
cause those who mind doesn't matter, and those who matters doesn't mind.