crybaby

2010-04-29 @ 19:26:29
shululu. sitter här och grinar, helt ofrivilligt. har nämligen pajjat ögonen, samt diverse andra kroppsdelar idag^^ Började dagen som vanligt med en fet fail. Vaknade exakt EN minut innan mitt nationella prov började. but I did it! van som jag är med att vara ute i god tid ^^ sen lekte jag i badhuset med oliver tobbe och matildus några timmar :) och sen genrep med mask shadow på det. för tro det eller ej, vi har uppvisning på lördag. LÖRDAG. men vi har alla ingått en pakt i att vara så bakis som möjligt då så det är lugnt ^^. imorgon verkar det bli grillning, pipa och sånt här med folk till att börja med iaf :) men tror aldrig min vattenpipa kommer kunna tillfredsställa mig igen, efter monsterpipan jag träffade på häromdagen;o hoho. aja de kommer nog bli riktigt trevligt iaf :D och så måste jag plugga matte som en jäkla drule också. började grina häromdagen när jag såg allt plugg vi måste kirra före lovet....... aja nu ska jag fixa lite till imon sen åka och leka med tobbis och oliver iaf tror jag :) inte länge till han kommer va kvar här:( så måste väl ta vara på den tiden vi har ^^.

manskväll

2010-04-24 @ 12:34:43
haha åh jag älskar när man gör impulssaker! johanna skulle komma förbi på en snabbispipa igår, så slutade det med en manskväll med massa deppande, lökande, pizzamölande, kedjerökning och prillor! och glöm inte tjocka jackor! haha :D sen kom tobbe också och skulle lära mig göra rökbåtar, vilket inte gick så bra >< och efter en uppfriskande(?) moppetur satt vi och kollade på mitt i naturen resten av natten^^ höll på att dö av garv hahah. och nuuu käkar jag gårdagens ostbågar till frulle =) dom är helt PERFEKT sega <3 MMMMMMM. sen ska jag väl börja storstädningen av all sörja som redan kommit upp här sen päronen åkte. stinker en blandning mellan rök, kebab, bajs och annat här :S mys! sen ska jag möta upp oliver felix och kanske johannis vid kyrkan och kolla på konsert^^ höhö. och sen avsluta kvällen med att spöa karlarna i lite spel :) nice! ska kanske börja blogga lite oftare igen? det var ju inte så jobbigt ändå.. och det kan ju vara kul för någon så senil som mig att komma ihåg lite av sitt liv om några år. btw igår lyckades jag gå in i dörren och nocka mig själv med moppehjälmen, tappa min toffla i mitt eget huvud, tappa bort en vante när jag satt helt stilla, och åka vilse på vägen hem från stan :) precis som vanligt med andra ord ><

födelsedagar och grease!

2010-04-23 @ 18:19:17
okej ni får ursäkta men jag har haft rätt fullt upp på sistone :P kan ju börja med att jag fyllde tant, vilket jag firade väldigt bra med både familj och vänner :) har invigit både star och trapper nu också! och umgåtts med lökarna har jag också! myyys som alltid. haha filmkvällarna spårar ju bara mer och mer nu för tiden :P sen efter lovet har jag haft helt fullt upp med musikalen, som förövrigt är avklarad nu! avslutades igår med ett grease-party hos elin - karlbergsparken - fredrika :) riktigt kul har jag haft! tur att man har sån härlig klass <3 förresten tips jag ska komma ihåg: rök aldrig vattenpipa fylld med cider. hoppa aldrig från ett hustak med stukad fot. låt för guds skull aldrig oliver bita dig! haha :* justja har firat amanda också, och rasmus! lekte ordentligt gjorde vi. orkar inte skriva nå mer på denhär skitbloggen nu. eller jo tro det eller ej men jag ska till kyrkan imon :O hoppas jag inte blir bränd på bål eller nåt bara.. hehe. och jag är mannen i huset för andra helgen i rad:O snacka om att jag gick från bebis till tant i päronens ögon dirr när jag fyllde 18... HÖRS!