2012-01-31

2012-01-31 @ 03:28:36
idag har jag hunnit med en hel del beundransvärda ärenden. var uppe i tid och catchade up lite med pappis över morgonkaffet, sen bland annat varit ner och lunchat med mamma på hennes nya jobb och kollat in plejset, jagat fatt på en stackars fysiklärare på karlfeldt och utpressat honom på kunskap och formelsamling, sprungit in i min lika tragiska bästis som också hänger på skolan ett år efter studenten, fått åldersnojja och inbillat mig att jag saknar skolan när det enda jag egentligen saknar är att kunna befinna mig i samma rum som mer än 3 personer samtidigt, att faktiskt ha någon som kan förklara vad fan det är som står i kurslitteraturen, att vara ung och bekymmerslös, och det goda kaffet. men nu svamlar jag, åter till fakta! jag var sedan och gosade med mina favorittjejer.


eller mestadels bus då för denhär lilla tösabitens del. och umgicks lite med systeryster. (värst vad jag har varit social idag märker jag. nästan lite tragiskt att jag inte klarar mig borta från familjen mer än en vecka utan att bli nojjig) sen blev det träning och lyxkvällsmacka med mammsi. och nu har jag gjort klart min första laboration, som legat och dragit sig ett par veckor. känns som de är dags nu lagomt till slutprovet. men vi säger att det var proppen, nu får allt bara rinna på!

vet inte varför jag sitter och terrar omvärlden med dessa totalt onödiga faktan. eller jo det vet jag, för att jag inte orkar gå upp och hämta min mobilladdare. men måste. eftersom nån främmande karl ska ringa och väcka mig imorgon bitti för att hämta ett paket med min kamera som ska in på lagning. hm, jag har hört talas om home-delivery, men home-take away? nästan löjligt :D
men nya morgon-ullis tvångsnattar sig själv före kl 05 så HEJDÅ

i've been working all night, man
what's a young kid got to do to blow up
this place is becoming something I cant stand
tell those people to go home, I don't want to grow up

2012-01-29

2012-01-29 @ 21:14:33
hehej. är hemma i avesta igen nu. vaknade av att solen sken på mitt ansikte, gick upp och glömde i vanlig ordning kaffekoppen på diskbänken när jag åkte till jobbet. men gjorde det ändå med ett léende på läpparna. för första gången typ, ever. första gången jag vaknat av mig själv och åkt till jobbet med gott humör. något speciellt måste ske idag. vad kan det vara. spänningen är olidlig. kom precis hem från johannis där jag var på ljusparty. det var mysigt, men damens diskussioner om de olika ljusens egenskaper som jag inte förstod en uns av fick mig att inse vad som måste ske idag. det som satte pricken över i-et var att jag nyss shoppade loss på gymgrossisten, trots att jag vet exakt hur överflödiga kosttillskott och sånt är om man käkar som en normal människa. men jag gjorde det ändå. kanske var det för att jag har så mycket överflödiga pengar och tyckte att det var en "fancy" lyx som jag kunde unna mig (tvivlar på detta med tanke på det faktum att min teleräkning översteg min lön denna månad) eller så var det helt enkelt för att jag är en känslolös zombie som vill se någon typ av resultat snabbt för att påminna mig om att jag lever. eller så är jag bara rastlös och korkad vilket verkar vara min nya standard nuförtiden. detta medföljde dock att jag nådde dagens slutsats: jag ska åtege mina stackars döende hjärnceller sin fulla kapacitet och bli en smart individ igen. korkighet är den värsta känslan jag vart med om. min hjärna är det enda jag alltid kunnat förlita mig på, och jag har betrayat den. den och mina abs. så jag tänker även träna som en drule. vill se hur fit jag kan bli. no more chillpills for lullan. (som om dom skulle funka på detta levande bokstavssjukdomsfall i vilket fall). men somsagt man ska inte överdriva, så varvar hela smart-och-hälsosam-grejjen med en myskväll med mammsi och reggisen nu. saknat dom så mycket. puss

the sun doesn't give light to the moon assuming the moon's going to owe it one

2012-01-23

2012-01-23 @ 13:21:22
hej. har inget att skriva egentligen och inga bilder att ladda upp. ville bara ha lite sällskap för jag kände mig ensam i en stor tom lägenhet i en fjärran stad. tragiskt, men don't you dare judge me! men nu ska jag ta mig i kragen och koka lite kaffe till kommande veckas fysikplugg:) om jag lyckas lista ut hur kaffebryggaren här fungerar dvs o.O har även upptäckt fördelen med att vara inneboende hos en blivande fysiklärare när man är retard och ska försöka pallra sig igenom fysik B på distans:) vill också tillägga att jag blivit helt asum på lol. spelade nästan en hel match utan att konstant få hatord skickade till mig. nästan. h3h3. hörs
was a time when I wasn't sure, but you set my mind at ease
there is no doubt you're in my heart now
said woman take it slow, It'll work itself out fine
all we need is just a little patience
said sugar make it slow and we'll come together fine
all we need is just a little patience


2012-01-19

2012-01-19 @ 08:33:21
hehehej. ja, jag är vaken på en orealistisk tid på dygnet. men det är uppoffringar man får göra när man umgås med "morgonmänniskor"x) norrköping blev då en riktig systerdagsvistelse med gym, shopping, utemiddag och bio. gos. och nu har jag och min feta väska förflyttat oss vidare ned till linköping. eftersom christoffer har tenta och jag därmed är ensam i den västra flygeln av lägenheten försöker jag få lite fysikplugg gjort atm. FÖRSÖKER är då rätt ord, för inte går de märkbart mycket framåt iaf!
och nu blir jag tokig på dethär jäkla retardbrädet aka tangentbord så jag lägger mig och kollar på greys istället!
saknar redan min lilla bullis!

up with your turret
aren't we just terrified?

2012-01-17

2012-01-17 @ 00:47:07
panikpackar lite för om 10 timmar sticker jag med tåget till systeryster annopanno :) ska bli mys. har dock kickstartat min stackars kropp lite för hårt efter juluppehållet tror jag. den säger ifrån med kronisk kramp och årets 3e förkylning.. men men, lite luftombyte kanske kan få det på andra banor :)'working in the corner, peaking over shoulders
waiting for my time to come
Im working a sweat, but its all good
Im breaking my back, but its all good
cause I know I'll get it back
yeah, I know your hands will clap

2012-01-16

2012-01-16 @ 01:15:31
idag har jag fraktat och utbytt massa saker med tobbis som blev lämnade på diverse ställen vid skiljsmässan. h3h. nästan lite småsorgligt, men kändes som de va på tiden när jag hittade hans korg under sängen innehållandes 80 procent damm och 20 procent diverse föremål som världen glömt bort existerade. Sen körde vi all in med T:is och B:film :)
visste att jag skulle få användning för denhär bilden nån gång! hehe, men riktigt sådär dramatisk är inte situationen. han är & förblir en av mina dearest :)

nu har jag äntligen labbat klart, INTE tack vare den värdelösa labblådan jag fick kan jag ju säga. nu ska jag börja packa ihop lite grejjer för imorgon (tisdag) kastar jag mig åter in i backpackerlivet med destination norrköping/linköping :)
we're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year

2012-01-14

2012-01-14 @ 01:15:53
fredag 13e till ära genomförde denhär n00ben sina första backflips! dock inte utan passare, men är nöjd ändå med tanke på det faktum att jag är levande trots cementgolvet och datumet.
Jag är dock en av dom som alltid tyckt om sånahär dagar. otursnummer och sånt är lite min grej. jag är lite dålig av mig. Så jag ska nog gosa ner mig i min ensamhet med något småläskigt nu. tagga till jobb om några timmar, sen blir det afterski (trots att avesta inte har någon funktionell skidbacke och jag inte ens petat på ett par skidor i år :'() för hela slanten!


när jag och johaho raidade willys iförda pyjamas och pengasockor typ 1847

whatever happened to the funky racea generation lost in pace
wasn't life supposed to be more than this
in this kiss I change you before my bliss
but let go of my hand and it will slip out in the sand
If you don't give me the chance to break down the walls of attitude
I ask nothing of you, not even your gratitude
and if you think I'm corny then it will not make me sorry
Its your right to laugh at me
And in turn thats my opportunity to feel brave
because ridicule is no shame, its just a way to eclips hate
It's just a way to put my back straight
Its just a way to remain sane2012-01-13

2012-01-13 @ 04:48:34
njöt för fulla muggar med en flottig pizzahög till human centipede 2 med fruarna igår. vi är lite speciella. och ikväll njöt jag ännu mer med tacos och alien med sillarna. måste passa på och sociala mig nu innan jag drar out of town igen. 
imorn ("idag" för er vanliga människor som ligger och sover nu när klockan närmar sig 5 på morgonen) ska jag passa på å träna lite volter med min passare tobbis medan han finns tillgänglig, sitter fint att utmana ödet såhär fredag den 13e å allt känner jag! sen får vi se var kvällen för mig. möjligtvis till mina gosiga små systerdöttrar. eller till en flaska sprit. eller både och. (men dock då i den ordning det står skrivet!!)
I believe the sun should never set upon an argument

I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye


2012-01-11

2012-01-11 @ 03:16:18
Eftersom min kameras själ mystiskt lämnat denna värld tillsammans med min mobils SD-kort med resultatet att jag numera är oförmögen att ta bilder (vilket jag i vilket fall ytterst sällan orkar göra, och då speciellt inte på mig själv utan att grimasera till oigenkännlighet), kom jag på den briljanta idén att bunkra upp med lite gamla bilder från min externa som kan få förgylla de annars alldeles för textfyllt bildlösa och totalt värdelösa inläggen. men bli inte för exalterade, inläggen kommer fortfarande innehålla ungefär lika mycket nyttiga ämnen som fullkornsnudlar (=nada). men det kan ju ändå vara kul att se liksom. sort of. och jag ser ju fortfarande typ likadan ut. sort of.nu tänker jag mysa ner mig med min bok och somna så jag orkar upp till gymmet i tid imorn!


the world's a rollercoaster, and Im not strapped in
maybe I should hold with care,
but my hands are busy in the air saying:
- I'll savor every moment of this.

2010-01-10

2012-01-10 @ 18:05:50
its too cold outside
for angels to fly

2012-01-10

2012-01-10 @ 11:31:41
hej igen då. söndagen tillbringandes med en jäkla massa lökande och vd-nötande. drygt när man följer en serie tillsammans med nån som för det första bor 100 mil ifrån en och för det andra envisas med att åka på resor till fjärran länder hela tiden! resulterade i att vi låg en säsong efter och inte fattade ett skit, men de va kul ändå :D gårdagen däremot var inte fullt så rolig. längesen jag kände mig så korkad som då när jag satt och grinade över slutprovet i fy A (A?!?!?!?!?) vad har hänt med mina legendariska plugg-hjärnceller? dom måste vara totalt indränkta i donken-flott nowadays.. aja, ska bli spännande att se hur B kursen går, får inte klanta mig där! Dagen avslutades sedan med ett mini-lol-lan hos viktor. jag ägde lika mycket där som i fysiken kan jag ju säga.

Idag hade jag tänkt träna, men min kropp är relativt död efter gårdagens pass så moey. ska istället passa på att umgås med farmor, labba lite och kanske träna lite flips. yey


people are stupid and just want to be loved,
thats the only reason anyone does anything

2012-01-08

2012-01-08 @ 03:45:38
Orkar inte sova. Sitter istället och lyssnar igenom annos spotifylista på typ 500 låtar, kan ta ett tag känns det som. Men är asglad att jag fick den för jag är alldeles för lat för att engagera mig i egna listor och på musiksmaken kan man verkligen märka att vi är släkt, hade inte kunnat gjort den bättre själv! Finns förresten fler fronter man kan märka släktskapet på, har fått otaliga klagomål av mamma över våra hetsiga film/spel/bokdiskussioner under helgen x) blir lätt så när man inte får träffa sin syster regelbundet! Lyckades förresten övertala familjen att spela risk ikväll, blev en hård fight på några timmar! innan det åt vi blodig oxfilé med murkelsås och potatisgratäng. mmmm. ni ser, jag kan vara som vanliga människor på smaklöksfronten också! det är inte BARA palt, spenat och kaffe som kretsar i mitt system! men nästan..

Times are hard when things have got no meaning
I've found a key upon the floor
Maybe you and I will not believe in
The things we find behind the door
2012-01-06

2012-01-06 @ 18:55:48
Idag har varit en riktigt skön familjedag. mamma, pappa, båda syrrorna + sina bihang, farmor och båda mina söta små systerdöttrar har varit här på middag, fika, bus osv hela dagen. så skönt att bara strosa omkring här hemma omgiven av familj. sen var vi ner och hälsade på farfar ett tag också :)

Har även blivit ilurad att börja spela lol. längesen jag kände mig så n00big alltså, verkligen inte my choice of spel ^.^ men men, man lär så länge man lever! nu har träningsverken släppt och abstinensen kommer rinnandes, synd att det är storhelg! men får springa av mig lite fläsk på ett nattpass på donken ikväll dock! måste erkänna att jobb är mysigt i lagom mängd. men skulle hellre gosa ner mig med ett brädspel med syrran här hemma. äh, det får bli imorn :)

världens gosigaste små systerdöttrar, Joline och Julia


I watched the world float to the dark side off the moon
after all I knew it had to be something to do with you
I really dont mind what happens now and then
as long as you'll be my friend at the end

2012-01-04

2012-01-04 @ 16:58:38
Idag har varit en sådan dag då jag bäddat i mina nya sköna extremt mjuka sängkläder i sängen och sedan inte rört mig ur fläcken på hela dagen. delvis för att jag faktiskt varit oförmögen till det. det är en av tjusningarna med julöppehåll, efter det kan ett helt vanligt träningspass ge en träningsvärk från helvetet. love it. jävligt att inte kunna träna idag också bara. älskar mitt nya gym/simkort på metropoolen för i helvete.

Imorn kommer systeryster anno hit. det ska bli gosigt. ikväll ska jag avreagera mig med att spela lite halo med mina kära vänner. får se om jag hinner ner och gosa med världens sötaste små systerdöttrar innan. life is good!


bjussar på en bild från nyårstoasten.
lägg märke till min extemt kladdiga hand, den suddiga skärpan och den höga alkoholhalten i alla individer.
(vi hade en oerhört trevlig kväll)


var på lite halvdeppigt humör efter att ha legat i fosterställning halva dagen, men nu har jag suttit och kollat igenom några filmer jag snodde från elins data starring mig, christoffer, philip och elin och hahaha nu är jag död istället. tamejfan det värsta jag sett på ett bra tag xD censurerar dom dock härifrån, åtminstone för tillfället... men tänk er typ, lealösa kycklingar på extacy som dansar runt ett biljardbord. och lägg på det faktum att vi är totalt nyktra. tragiskt egentligen ^.^

everything you thought was a big deal
now you see it all and what is real

2012-01-03

2012-01-03 @ 16:24:47
Hej världen. har inte riktigt haft tid för dator eller sådant senaste veckorna. eller inte pallat med iallafall. kan sammanfatta de händelserikaste dagarna under mitt "jullov" då:

24/12 Julafton firades traditionsenligt hemma med familjen. gosigt, gosigt.

25/12 Juldagen började med ett trevligt knytisjulbord hos viktor med pickpacket, och ledde sedan till aO's crib, där diverse människor (inklusive jag) sedan vaknade upp i källarsoffan i gryningen. sammanfattningsvis en väldigt lyckad kväll!

27/12 tog jag tillsammans med tobbe, tobbe och jonte en spontan tripp till västerås och markoos, vilket ledde till diverse krig där bodylotion flög och trosor fastnade i golvet. vi testade även på västerås uteliv samt gick vilse och åkte en jävla massa taxi. vaknade även här upp i en soffa bland massa folk, öl, gegga och bajs. sammanfattningsvis en lagomt galen och ytterst trevlig reunion!

28/12-30/12 sov som en jävla drule och var allmänt lökig

31/12 Nyårsafton hade jag den oerhörda turen att jobba. ofattbart hur många puckon som väljer att käka hamburgare istället för ofilé på nyårsafton alltså! förövrigt så gick vårat traditionsenliga familjenyårsfirande i konkurs iochmed att anno och magnus stannade i linköping och pappa jobbade. Fia passade dock på att föda barn(!!!!!!) Så började dagen med att bli moster igen, denhär gången åt en liten Julia :) så det blev provisorisk micrad nyårsmiddag hemma hos dom när dom kom hem från sjukhuset. resten av nyårsafton tillbringades hos min bebiselin med trevligt folk :)

1/1-3/1 Nu orkar jag inte plåga er med någon mer ointressant text. kan säga att mitt årsslut/årsstart blev chockerande och både förjävla dåligt och förjävla bra på samma gång (precis som hela året förresten) av diverse anledningar. men nu är ullis back on track och 2012 ska bli asum, varesej jorden går under eller inte :) sa amen på det med att åka och kötta sönder på gymmet med pappis idag. tänker dock inte ge nå jävla nyårslöften. tar detta år som det kommer :)
so look up, take it away
dont look da-da-da-down the mountain