2012-02-28

2012-02-28 @ 22:56:05
har egentligen inget att säga till er. men ville ändå säga nåt. det är lite av en ond cirkel - när jag har massa saker jag skulle kunna säga, då vill jag inte det. varken hinner, orkar eller vill. och de tillfällen som jag faktiskt vill säga något, är de tillfällen då min dag har varit så pass innehållslös att jag nu ska försöka mig på att rosta en banan med chokladbitar i brödrosten för att öka spänningen lite. känna att jag lever liksom. ungefär lika rastlös som när bilden nedan togs och bestämde mig för att låta mitt hår och mina läppar skära sig mot varandra. LIVING ON THE EDGE OCH BRYTER ALLA REGLER FUCK YE

Damn my situation and the games I have to play
With all the things caught in my mind
Me and you what's going on?
All we seem to know is how to show
The feelings that are wrong

2012-02-27

2012-02-27 @ 21:09:45
har varit en bra dag. eftersom min labblåda inte kom i tid och jag hade stressarbetat undan allt annat plugg hade jag inget annat val än att vänta och chilla så passade jag på att åka runt lite ärenden åt mig och mammsi. började med att tanka folke, som var välbehövligt med tanke på att stackarn has been "living on the edge" hur länge somhelst nu. han i princip hostade framåt på gatan. ärendena förde mig sedan bland annat till lasarettbiblioteket, där jag sedan passade på att gräva ner mig i massa genforskningsböcker i ett mysigt hörn ett par timmar. jag fick även med mig lite nödvändigt småplock hem från stan. bland annat en ny almanacka där jag kan fylla i detta års dagars virriga planering. passade också på att, för en gångs skull, handla massa matsaker hem. och bara för det möttes jag när jag kom hem av att pappa hade haft exakt samma tanke. efter ett par minuter kom även mamma hem med ett par matkassar. wtf?! när vi sedan jämförde innehållet upptäckte vi att vi hade tänkt ungefär exakt lika även där. så nu är vårat kylskåp överfullt av apelsiner, äpplen, leverpastej, fil och diverse andra produkter som dubbel & trippelköptes >.< vi kan vi. efter ett hårdträningspass sitter jag nu och smuttar på en proteinshake, som jag var intelligent nog att inte shakea så den består i princip av mjölkvatten med stora bruna amöbor som flyter omkring och är ovispbara. men tuggmotstånd är väl alltid bra...eller? har även ätit en stor kastrull spenat idag. så allt som allt är jag på väldigt bra humör. en chilldag var välbehövlig. blir dock desto mindre avslappnad när jag tänker på hur stressig resten av veckan kommer bli nu när jag har en dag mindre på mig med alla laborationer och slutprovet. ehe.
igår när klanen hofling grillade korv i trädgården :) gos

the minute you are about to give up,
think about the reason why you held on so long

2012-02-25

2012-02-25 @ 16:59:09
iih. har världens värk från gårdagens mini-springtur (+ möjligtvis halva nattens dansande). hur ska detta sluta? iallafall riktigt kul att man har saker att träna sig i form till nu så man får upp motivationen ytterligare. bland annat så ska jag och syrrorna försöka oss på kolmården adventure race: (http://www.kolmardenadventures.com/kar/kar_artiklar.php?id=128). ska bli spännande med tanke på att ingen av oss har paddlat kanot eller liknande förut xD. och jag och amanda har fått för oss att testa på tjurruset:
(http://www.tjurruset.se/start/content.cfm?Sec_ID=998&Rac_ID=235&Lan_ID=1)


ni kan få lite inside-information i videoform från det sistnämnda.

iiiih vad kul det ska bli!!! förövrigt har jag målet inställt på en hel del orientering också. finns det något skönare än att kubba som en galning genom träsk och skog och komma i mål helt skitig, troligtvis blodig och några grader biffigare än man var innan? ultimat träningsform för både hjärna och kropp. gillar dendär "hitta skatten-känslan" man får när man har karta och kompass i handen. ska förövrigt även fortsätta mitt mission att gymma arslet av mig (bokstavligt talat).

nu sitter jag och mamma och kollar på dokumentär om några virriga gubbar som är ute och försöker hitta "skunkapor", aka bigfoot, samtidigt som vi turas om att lägga bittra kommentarer om hur dumma i huvet dom är som inte använder sig av typ flygplan istället för att irra runt i buskarna med värmekamera på natten. hur svåra kan 3 meter höga apor vara att se (om de ens existerar) liksom?

it kills you not to know this, but you've all but just forgotten
what the color of her eyes were, and her scars or how she got them2012-02-24

2012-02-24 @ 13:24:08
var duktig och tog en springtur och lite källargym innan frukosten. riktigt skönt att träna tidigt på morgonen! eller skönt är väl att ta i. det är ett helvete JUST DÅ rättare sagt. men riktigt skönt efter :D nu sitter jag och slöpluggar lite medan jag väntar på amandis som jag ska ha lite catchup med. medan jag väntar avnjuter jag lite sånthär:

och dregglar lite. eftersom liveklipp är det närmsta jag nånsin kommer komma min man kurt :( men det är väl lika bra, så inte johnny depp behöver bli sotis. (ja jag vet att mina män antingen är gifta gubbar eller döda, men hur jävla bra är era egna då VAVA?!?!?!)

snart dags att börja tagga för alkoholförtäring med mina kära gamla klassisar och diverse filurer med start hos elin, fortsättning på black&white 40årsfest (2*20) och förhoppningsvis slut i min säng så jag hinner vila mig i form tills jobbet imorn (jippi). men inte allt för tidigt! dags för hjärncellerna att rastas ordentligt, var faktiskt ett tag sen nu. många när&fjärran vänner som jag inte fått chans att träffa på länge också!we gonna lose our minds tonight
whats the dealio?

2012-02-24

2012-02-24 @ 01:31:12
Återanländ till A-town, och förde även med mig våren denna gång! låter min friterade bajskorv sammanfatta linköpingsvistelsen :)

slemmig men naggande god
(bananen alltså, inte vistelsen. den var mer som glassen.)

de senaste dagarna har jag samlat på mig en hel drös vuxenpoäng. häromdagen hade jag tex för första gången i mitt liv hand om en livs levande unge ensam. skulle ta joline till bollekis och sedan skjutsa hem och mata och natta henne. ENSAM. skräcken var total. men eftersom jag hade att göra med en så behändig unge (hon delar mitt dna folks) som varken bajsade eller grinade och själv pekade på vad hon ville äta/titta på och hämtade pyjamas, tandborste och nattbok själv så kom vi undan utan några större missöden än en stulen bandyboll från skogsbo skola och att jag själv somnade under nattningen. hähä. moster lulle kammade hem fullpott!


gullungen med sin "instruktionsbok" som hennes kära mor lämnade åt sin handikappade lillasyster till barnvakt :)"I am the alpha and the omega.
the beginning and the end
.

the first and the everlasting."2012-02-04

2012-02-14 @ 18:19:59
min valentine-dejt<3

men eftersom yours truly har en illa dold sida som är besatt av mystiska högtider och traditioner så vet vi alla att det egentligen i mitt inre just nu sitter en gråtande liten flicka som fantiserar om att stå på en stenbalkong iförd tiara och prinsessklänning omsvärmad av friare med kråmade skjortor och glansigt hår hållandes rosor, chokladaskar och diamanter i sina håriga händer medan en leende sol kastar sina sista röda strålar över scenariot tills flickan slutligen väljer sin kavaljer och flyger leendes tillsammans med honom på en silverfärgad bevingad enhörning bort i horisonten.......forever alone
dessa smärtsamma krossade drömmar kommer jag nu alltså försöka förtränga genom att träna mig utmattad, klä mig i svart och låsa in mig i min källare tillsammans med hårdrock och freddy krueger, jason, boogeyman eller kanske toshio. im just that dark.


gillar att det finns fler tragiska människor därute i dessa lyckans tider. min och fridas konversation idag såg till exempel ut ungefär:
- om jag kunde äta en kaka skulle jag göra det ikväll och tänkt att den kakan var från mig till mig
; funderar på att åka ner och köpa mig en blombukett som jag kan sitta och kolla på ikväll jag
- köpte ett hjärta till mig själv på pickaboo idag....
; köpte marabouhjärtan... öppnade nyss plasten på den och låtsades att jag hittat den på trappen ihop med ett kärleksbrev..
dessa ömhetserkännanden varvar vi med bittra kommentarer. jag och johanna hade också en lång diskussion om hur jävligt det är att folk är lyckliga. tragiska ensamma gamla ragator.  fuj for the win!
(men är inte bitter egentligen)


I feel like i wanna smack somebody
Turn around and bitchslap somebody
But I ain't going out, no no no
I aint giving in to it

2012-02-13

2012-02-13 @ 00:36:46

nu väntar ett par dagar av hårdträning, råplugg och socialiseriande för att bunkra upp mina mätare innan jag åter kastar mig in i backpackerlivet. restless soul >.>Jag tror jag äntligen förstår, Att det finns ingen magisk genväg
Ingen rök och inga spår
O
ch finns ingen enkel lösning,
Inget svart och vitt, bara grått
Man får ta det man blivit given, och säga "Jag älskar det jag fått"

 


2012-02-12

2012-02-12 @ 01:21:06
riktig socialdag igår! efter en hårdsväng på gymmet lunchade jag kinabuffé med ruthan och daniel, sen catchade vi up lite med elin och philip som ödet av en slump förde i vår väg. hann även med att vara barnvakt några timmar innan det var dags för vinkväll a la carlsson vs. hofling. ypperligt. sedan avslutade familjen hofling kvällen med fuldans och svenne rubins på max. precis som det ska vara!

Dagens kväll (hehe, ironi) bjöd på en hård match i ordyatzy. blod svett och tårar flög men yours truly var den enda som slapp slicka sina sår när fighten var över. thats right bitches! NO MERCY FTW!!
nu ska jag nanna kudde för att orka upp och sociala mig ännu mer imorgon bitti när den äldre generationen kommer för att fira pappa. gos. tycker om min familj.

-ska nog förresten börja läsa lite i boken jag lyckades roffa åt mig ett exemplar av; hundraåringen som hoppade ut genom ett fönster och försvann. hört så mycket sjukt om den nu så måste läsa den. plus att den handlar om en stapplig gullegubbe på rymmen, kan det vara mer lämpligt för mig? det enda dåliga är att gubben på omslaget är skägg-lös.. men det är inget som inte min fantasi kan fixa!

-btw var ett felsvar ifrån mvg på provet som jag whinade så mycket över att jag inte skulle få vg i. den ljuslåga som symboliserar hoppet för ulrika hoflings framtid kanske inte har en helt bruten veke ändå :D
Världen runt visst är det skumt, 
att något helt meninglöst kan vara värdefullt
men det är min filosofi,
jag finner logik i min idioti
lever som freak för att livet är kort
och jag lider med folk som inte brinner för nått2012-02-09

2012-02-09 @ 19:26:29
kvällsprommis med min bebis.

nu ska jag dra med mig några skräckrullar ut till ödemarken och umgås med mina kvinnor.
now and then I think of all the times you screwed me over
but had me believing that it was always something that i'd done

2012-02-08

2012-02-08 @ 23:59:41
igår var första kvällen på så länge jag kan minnas som jag faktiskt somnade innan midnatt! sjukt. vaknade dock runt 4 av träningsvärk, men det var bara nice. behövde tydligen all sömn jag kunde få inatt eftersom exakt varenda timme denna dag nu har gått åt till del 1 på slutprovet i fysik b. nu ska ni inte tro att dom gjort värsta fetingprovet. egentligen ska det bara ta 5 timmar, men eftersom jag inte hade hjärnkapacitet att klara av de högre frågorna egentligen men ändå envisades med att traggla mig igenom dem tog det närmare 14 timmar. hehe. får jag inte mitt jäkla vg nu blir jag tokig. (gymnasieelever som läser detta, uppskatta era lektioner! dom gör livet fan så mycket lättare!)


här har ni lite bilder på vårat nyinredda källargym förresten:) perfekt att köra lite kvälls/morgonpass där!
Bara å ligga i nu när jag och syrran börjar planera inför sommarens OL & multisporttävlingar!
nu ska jag skölja ur färgen jag har i håret, klippa&måla tånaglarna, tvätta lite örhängen&piercingar och lite annat smått och gott samt packa skolväskan, för imorgon bär det av till karlfeldt för att smyga sig in på fysiklektion. tänkte även smyga mig in på dansuppvisningen och kika. och smyga åt mig en kopp av det ljuvliga kaffet från cafeterian. nice. jag behöver komma ut bland folk känner jag, den sociala delen av min själ har dammat igen. Inte för att jag känner någon där i vilket fall, men jag kan ju alltid låtsas att jag umgås..heeh
Sen ska min värkande rygg få sig en genomkörare med lite voltande på Q. wieof course it is all happening inside your head
but why on earth should that mean that it is not real?

2012-02-07

2012-02-07 @ 00:33:18
förresten så fick jag tillbaka min kamera idag! eller, fick en helt splitterny likadan, för andra gången! det lönar sig att vara klumpig ibland. tur att mina föräldrar insett hur hopplös jag är och ser till att hårdförsäkra saker jag får (hehe)
detta visade sig också i att min gulliga mor, som vet att jag har en förkärlek till fluffiga sockor och att dessa skapelser är alldeles för ömtåliga för att ha en hyfsad överlevnadsstandard i min ägo, kom hem med en hel drös som hon fyndat till mig :D <3
and if she had the proper words to say
she would tell him
but she has nothing left to sell him

2012-02-06

2012-02-06 @ 22:01:02
hoppas på en riktigt skön träningsvärk imorgon! (tycker förresten det borde stavas träningsverk, med tanke på att jag registrerat att ungefär 90procent av befolkningen stavar det så). är sådär skönt darrig i hela kroppen efter ett redigt skidpass med pappis och fysgympa med orienteringsklubben. asum. sitter nu och käkar banan för glatta livet och verkar aldrig kunna bli mätt! har också gjort klart mina kompletteringar i fysiken och hoppas på att få göra provet imorn så jag kan komma i fas och återuppta mitt sociala liv igen. väntas ju både dansföreställning(estet 3:orna), backflipträning(tobbe&viktor), lunchdejt(ruthan&diverse vänner), vinkväll(diverse familj+carlssons), födelsedagsfirande(pappa), syskonhäng och jobb denna vecka! och jag har även en skräckiskväll med mina kvigor innestående som måste kvitteras ut inom en snar framtid. kbk vamosters lilla skrutta har fått magsjuka :( jävlar om ungen hann smitta mig också -.-
everybody's got a secret, can you tell me what is mine?
can you tell me what you'd find?
I'll tell you if you keep it, I promise not to lie
all we need, is reason to believe

2012-02-05

2012-02-06 @ 00:15:54
igår var jag på mitt livs första galapremiär. det var det trevligaste jag gjort på länge faktiskt. rasmus hade verkligen fått till stämningen med jazzmusik, rutiga kavajer, pipor, snittar och hela köret. fick tillockmed en tvättäkta autograv av arne bengtsson..på min hud!!! jä. och filmen var också den top notch! efter mingel, pubbvända och eftersocialisation började jag i den tidiga gryningen släntra hemåt de 75 meter som skiljer våra fädernehem åt, och eftersom jag visste att joline sov här gjorde jag min macka och smög ner för att micra den i i "mitt" kök. när jag lite lullig slår på lysknappen får jag nästan en hjärtinfarkt av att se ett stycke syster och bebis sitta där nere i källarens mörkaste vrå. hyaargh och mackan flög all världens väg. nästan. sett alldeles för mycket skräckfilmer för att ha nerver för sånadär scenarier! huwwa.

nu sitter jag här och stinker. men eftersom jag hade lite restuppgifter som skulle in innan tolvslaget hade jag faktiskt inget annat val än att låta omgivningen lida av mig och mina stinkande arbetskläder tills klockan slog tolv och jag slitit klart. och eftersom jag kände att det absolut viktigaste jag kunde göra nu när klockan slog tolv var att skriva ett jävla blogginlägg och blev trött och sugen på ostkrokar så tänker jag nog tamejtusan fortsätta stinka. och bli fet. och bara så ni vet så har jag börjat gro hår på benen också. och inte borstar jag håret heller. och jag tror att jag har en lös tand och att min livs första fotvårta på g. och jag failade nyss med mina plugguppgifter så min framtid ligger i en redig donken-karriär. jag är ett riktigt kap med andra ord! undra varför det inte ligger någon karl i min säng.. :U
she said, you don't even know
about just how much I need it
how far will you go?
I just wanna feel you
you make me so crazy, but im okay
just pain me and take it very slow
cause Im in love tonight

2012-02-03

2012-02-03 @ 14:56:06
totalt död efter gym, simning och promenix med vovvis. men eftersom jag numera är en välutbildad fysiker (ironi) tror jag på att energi aldrig försvinner utan bara omvandlas till andra former. med andra ord har jag numera en jäkla massa psykisk energi att sätta sprätt på! jag skulle kunna använda denna till att börja nästa del av fysiken.. men efter de senaste dagarnas kapplöpning säger min nya planeringsmetod att det nog är bäst att vänta med det och spela lite istället. heh. sen får vi se var kvällen för mig. en ledig helg i a-town var år och dar sen. kommer förmodligen...inte ens utanför tröskeln.

Imorgon ser det ut att bli en riktig socialdag. först barnvakt och kakelläggning i nya lägenheten med fia och mammsi, sen en tripp till farmor och farfar och slutligen premiärgala för "en tärd jul" hos min kära granne/filmproduent rasmus :) awesome.bjuder på en gammal mystisk bild på mig och sillarna.
nu ska jag gräva i mitt spännande mystiska nyanlända paket från gymgrocissten, blanda mig en proteinshake och tugga på en beefstick. ja, jag tycker faktiskt om sånadär konstiga saker.

Im so happy, cause today I found my friends
they're in my head.

2012-02-12

2012-02-02 @ 17:10:17
träningsvärk i både kroppen & hjärnan efter senaste dagarnas hårdkörning på båda fronterna. gött! nu sitter jag och reggie och delar på ett paket blodpudding innan jobbet. också jäkligt gött faktiskt! jag har egentligen inget att säga men kände mig tvungen att skriva nu när jag hade en kvart över i planeringen. (ja, jag har faktiskt börjat planera saker. dock till en måttlig grad. kände att det kunde behövas lite mer diciplin om distansstudierna/träningsupplägget/mitt sociala liv/att överleva ska funka. men bli inte överexhalterade nu, jag har fortfarande grova omständighets-störningar. så omvärlden märker nog inte speciellt stor skillnad. men nu ska jag, enligt planen, koka kaffe så det är färdigt lagom till om 5 min så jag faktiskt kommer ihåg att ta med mig det för en gångs skull :D SCORElive is what happens to us while we are busy making other plans